Stort lager i Sverige - Snabba & pålitliga leveranser - 40 års erfarenhet av VCI-teknik - Support & kunskap

Om oss

Dynatrade - en självklar partner

Vi hjälper nordisk industri att transportera och lagra korrosionskänsligt material över hela världen. Med en samlad erfarenhet på över 40 år har vi har en gedigen kunskap och erfarenhet om hur man packar med VCI för ett lyckat resultat.

Förutom VCI-produkter för allra bästa rostskydd, har vi fuktabsorbenter och stödskyddande material som kan användas på egen hand eller som komplement till VCI-inpackningar.

Vi finns i Jönköping där vi har både vårt kontor och lager. 

Dynatrade är distributör för Propagroup SPA i Italien, vilket innebär att vi har ett fullt sortiment av Propatech VCI produkter, Propasec Fuktabsorbenter och Propaflex stötskydd på lager.

Vi startade 2010 och vi är redan en av de största leverantörerna av VCI till nordisk industri med kunder som Volvo, Scania, ABB, Gränges och Nokia med flera. Det säger något om oss. Vi har många återförsäljare såväl i Sverige som i övriga norden – Norge, Finland och Danmark.

Dynatrade är kvalitetscertifierade enligt ISO 9001 och miljöcertifierade enligt ISO 14001. Vi är en stabil samarbetspartner med högsta kreditbetyg – AAA – enligt Bisnode. 

rostskydd lager Dynatrade

Kontakta oss för rådgivning

Ring